Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ رئیس کمسیون عمران شورای شهر اهواز درباره لغو قرارداد قطار شهری اهواز گفت: شرکت "کیسون" اراده کافی برای تحرک‌بخشی به پروژه مترو را نداشت. ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۰ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

محمدجعفر فلسفی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اهواز‌، اظهار داشت: قرارداد مترو کلانشهر اهواز با شرکت کیسون به صورت EPCF بوده و از ویژگی‌های چنین قراردادی این است که قیمت پروژه مقطوع است و پیمانکار باید با این شرایط کار انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون عمران، شهرسازی و معماری شورای شهر اهواز افزود: برای این موضوع با استقرار شورای پنجم به علت پیشینه کار و فراز و نشیب ها بارها مطرح شده که شرکت کیسون انجام دهنده کار نیست و این برای شورا سئوال بود که کار به نتیجه می رسد یا خیر.

وی تصریح کرد: برای موضوع حل و فصل به نتیجه رسیدن کار چندین جلسه برگزار شد و حتی پیمانکار فراخوانده شد و مفصل بحث شد ، پیمانکار نیز برای ارتباط با اعضای شورای شهر اهواز و آماده کردن فضا به نفع خود بسیار تلاش بسیار کرد برای آنکه اعضای شورا شهر اهواز را توجیه کند.

فلسفی با بیان اینکه ما به جلسه با کیسون بسنده نکردیم گفت: ما نظرات مجموعه مدیران پروژه قطار شهری که به سوابق کار مسلط بودند را نیز جویا شدیم و از یک مقطعی به بعد شرکت کیسون نه تنها در پروژه اهواز بلکه در پروژه مونوریل در شهر قم نیز دچار مشکل می شود.

فلسفی بیان کرد: این شرکت پروژه زیرزمینی برجسته‌ای نیز در کارنامه کاری خود ندارد، ما در شورای پنجم 2 دیدگاه مختلف برای برخورد با پیمانکار پروژه قطارشهری اهواز داشتیم، عده‌ای از اعضا به شدت معتقد به فسخ قرارداد بودند و برخی دیگر خواهان دادن یک فرصت دیگر به شرکت کیسون شدند.

فلسفی گفت: شرکت کیسون مدعی بود که ‌‌‌صورت وضعیت‌ها با کارکرد شرکت تناسب ندارد و ما اقداماتی انجام داده‌ایم که در صورت وضعیت دیده نشده است در حالی که طراح و مجری خود کیسون بود و اعتراض وارد نبود.

یکی از اشکالات پروژه مترو اهواز،قطر دهانه تول مترو است

این عضو شورای شهر بیان داشت: یکی مواردی از اشکالات مترو اهواز قطر دهانه تونل بود، که اعلام این اشکال در طراحی متوجه شرکت کیسون است. در سال 94 وزیرکشور در نامه‌ای خطاب به معاون اول رییس جمهوری مطرح کرد که اراده کافی برای تحرک بخشی به پروژه مترو اهواز توسط پیمانکار وجود ندارد  تغییر پیمانکار با رعایت شرایط و مقررات تنها راه حل است.

رئیس کمیسیون عمران شورای شهر گفت: قبلا ما تصور می‌کردیم که نباید با شرکت کیسون به دلیل قدمت ، نفوذ و ارتباطات گسترده در افتاد! و در صورت فسخ قرارداد به احتمال زیاد پیمانکار برنده می‌شود و شهرداری متضرر شده و منافع مردم به خطر خواهد می‌افتد. این نگرانی و هراس در عمل علاوه بر اینکه توقف و تعطیلی پروژه را به دنبال داشت، و جسارت تصمیم گیری را نیز از مسئولان مربوطه  گرفته  و دشوار شده بود.

تغییر و تحول در دستگاه قضا، امید تازه ای به تکمیل پروژه قطار شهری داد

فلسفی اضافه کرد: با تغییر و تحول دستگاه قضا امید تازه‌ای در دل ما ایجاد شده است که بتوانیم درخصوص پروژه قطارشهری اهواز احقاق حق کنیم.در سال 97 باحضور مسئولان مدیریت شهری و شرکت کیسون صورت جلسه‌ای امضا شد که مطابق آن باید اختلافات میان 2 طرف به شورای عالی فنی ارسال شود و همزمان پیمانکار پروژه را فعال می کرد اما شرکت کیسون بازهم نسبت به فعال کردن کارگاه اقدام نکرد.

تکمیل نشدن پروژه مترو اهواز آثار مختلفی دارد/لزوم پای کار آمدن مدیران ارشد استان

  فلسفی اظهار داشت: تکمیل نشدن این پروژه آثار اجتماعی مختلفی دارد، درحال حاضر نوعی جسارت در مدیریت شهری برای به سرانجام رساندن پروژه دیده می‌شود و نباید تعلل کرد و مدیران ارشد استان نیز باید پای کار بیایند.

 درحال حاضر 5 هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت برای پروژه قطار شهری اهواز درنظر گرفته شده ‌ولی اختصاص این اعتبار منوط به فعال بودن پروژه است از این رو نباید فرصت را از دست داد

رئیس کمیسیون عمران شورای شهر اهواز در ادامه گفت: از تمام کسانی که دغدغه دارند یاری می طلبیم، در فاصله استقرار پیمانکار جدید که باید آن را به حداقل رساند تا حصول نتیجه نهایی در کنار شورا و شهرداری باشند.

برنامه‌ریزی برای نصب 204 دستگاه پله برقی و آسانسور در خط 7 متروی تهرانقرارداد پیمانکار مترو اهواز پس از 14 سال با نامه شهردار فسخ شدتلاش برای بهره‌برداری از 12 ایستگاه در خطوط 6 و 7 متروی تهران

انتهای پیام/343/ش

R41468/P/S6,57/CT2 واژه های کاربردی مرتبط کارت بلیت مترو مترو

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کارت بلیت مترو مترو ایستگاه مترو مترو شورای شهر اهواز پروژه قطار شرکت کیسون مترو اهواز پروژه مترو شهری اهواز قطار شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۶۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از پروژه ۳ طبقه کردن میدان ونک تهران

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، حمید جوانی؛ شهردار منطقه ۳ تهران درباره سه طبقه کردن میدان ونک اظهار کرد: طرح طبقه زیرین میدان ونک، تونلی است که توسط حوزه معاونت فنی و عمران طراحی شده و مطالعات آن انجام شده است. تونلی که از بزرگراه حقانی (زیر چهارراه جهان کودک، زیر میدان ونک) به سمت ملاصدرا وصل می‌شود.

بیشتر بخوانید: جزییات طرح تقسیم استان تهران از زبان استاندار

وی افزود: با توجه به مترو، یک طبقه هم زیر مترو طراحی شده است. این موضوع در حال مطالعات است. کارهای مطالعاتی قرار است که امسال انجام شود و بعد از مطالعه، در صورتی که جوابگو باشد وارد فاز اجرا می‌شود.

شهردار منطقه ۳ در پاسخ به این پرسش که آیا این مطالعات به شورا ارائه شده است؟ گفت: هنوز مطالعات نهایی نشده است. جلسه‌ای را با مشاور طرح و مشاور مترو داشتیم. طرحی را مبنی بر دو طبقه کردن تونل مترو آوردند که یک طبقه مترو و یک طبقه سواره باشد.

جوانی با اشاره به اینکه این موضوع قبلاً سابقه مطالعه در معاونت فنی و عمران داشته است، ادامه داد: زیرگذر جهان کودک و میدان ونک به سمت ملاصدرا و اتوبان شهید چمران قبلاً طراحی شده و اسناد مطالعاتی در معاونت عمران موجود است.

وی افزود: پروژه بسیار بزرگ است و اگر بنا باشد حجم اولیه آن اجرا شود از چهارراه جهان کودک به سمت بزرگراه چمران بیش از دو کیلومتر و از تونل توحید بزرگ‌تر است، کار بزرگی است و نیازمند مطالعات جدی است.

جوانی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه اگر این طرح تأیید شود در این دوره از مدیریت شهری اجرا می‌شود یا خیر گفت: اگر امسال مطالعات و زیرساخت‌ها انجام شود در سال آینده ممکن است به کلنگ‌زنی برسد. اما در فاز اجرا به صورت جدی، ممکن نیست. ما از معاونت فنی و عمران خواهش کردیم به علت اهمیت موضوع ترافیک چهار راه جهان کودک و میدان ونک و خیابان حضرت ولی‌عصر (عج) این پروژه را در اولویت قرار دهند که زیرگذر میدان ونک هم در برنامه مطالعاتی انجام شود که در آنجا هم زیرگذر و تونل مترو را داریم.

کد خبر: 1229483 برچسب‌ها تهران

دیگر خبرها

  • کلیات طرح تقاطع غیر همسطح آیت الله طالقانی شهرکرد تصویب شد
  • ◄ متروی قم در پیچ ؛ واگن 6 میلیاردی به 51 میلیارد رسید!
  • تکمیل اسکله رو- رو امیرآباد ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • اجرای بیش از ۴ کیلومتر حفاری تونل خط چهار مترو مشهد
  • قطار ۵ستاره تابستان امسال به همدان می‌رسد
  • اراده کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شیراز برای رفع فقر
  • جزئیات جدید از پروژه ۳ طبقه کردن میدان ونک تهران
  • نخستین بار در صنایع پتروشیمی کشور صورت گرفت؛ تبدیل وضعیت کلیه نیروهای پیمانکار به قرارداد مستقیم با پتروشیمی امیرکبیر
  • ناوگان متروی کرج به ۳۵۰ نیروی متخصص نیاز دارد
  • دل های نگران کارگران پیمانکاری با قراردادهای لرزان