Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، شهرام شاهین زاده ظهر امروز چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با موضوع سرانجام طرح قطار شهری اهواز اظهار کرد: شورای قطار شهری درباره خلع ید کیسون به قطعیت رسیده است و قطعا عملی می شود.

او گفت: تصمیمی که برای فسخ پیمان اخذ شد با پافشاری استاندار خوزستان، شهردار اهواز و معاون عمرانی استاندار بود و همه درباره خلع ید کیسون همدل هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری اهواز افزود: راه های زیادی را برای همکاری با کیسون رفتیم و البته این تصمیم شهامتی می خواست و نیاز به شجاعت داشتیم.

شاهین زاده بیان کرد: سال 85 مناقصه ای برگزار می شود و شرکت های مختلفی از جمله کیسون وارد مناقصه می شوند و در آن شرایط شرکت کیسون به عنوان شرکت برتر انتخاب می شود، زیرا علاوه بر ارایه قیمت پیشنهاد قول آوردن فاینانس را هم می‌دهد.

او ادامه داد: از این سهم تعهد 85 درصدی تا حالا چیزی که محقق شده نامه شرکت های چینی است که طلبکار هستند.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری اهواز اضافه کرد: مجموعه شورای قطار شهری اهواز هیچ موضع شخصی نسبت به مدیران و اعضای شرکت کیسون ندارد اما موضوع اختلاف و مطالبات حقوق مردمی جدا است.

شاهین زاده تصریح کرد: این شورا به این نتیجه رسیده که شرکت کیسون توان و اراده تکمیل پروژه را ندارد.

او گفت: مطالبات کارگری به 18ماه رسیده و بیش از سه ماه است که تحصن های متعدد را داشتیم.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری اهواز توضیح داد:  از اواخر دی ماه سال گذشته تا نیمه اسفند، کارگران قطار شهری بیش از 25 روز تحصن کردند اما با دخالت استاندار تازه توانستیم مطالبات سال 96 کارگران کیسون را پرداخت کنیم.

شاهین زاده بیان کرد: شورای سازمان قطار شهری در خصوص فسخ پیمان با شرکت کیسون به قطعیت رسیده و اتفاق خواهد افتاد.

او اضافه کرد: سال 94 تصمیم به فسخ پیمان شرکت کیسون گرفته شد تا مرحله نهایی پیش رفت اما برخی دغدغه ها و ملاحظات باعث عقب نشینی شد اما اگر این تصمیم در آن زمان گرفته شده بود، پروژه قطار شهری حالا به بهره برداری رسیده بود.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری اهواز گفت: اگر شرکت کیسون فقط یک برگ مطالبات مثبت بر سر میز بگذارد من حاضر به استعفا هستم.

شاهین زاده اظهار کرد: کیسون دو هزار میلیارد به من بدهکار است و 43 میلیارد تومان در غالب اسناد خزانه در قبال ضمانت نامه از ما گرفت اما دوباره توقف بعدی صورت گرفت. اخیرا هم 14 میلیارد به آن  پرداخت کردیم.

او با بیان این که ما یک بخش مطالبات نقدی از کیسون داریم که حدود 60 میلیارد تومان است، افزود: علاوه بر آن تاخیر در بهره برداری خساراتی در پی داشته و تا جایی که قانون به ما حق بدهد یک قدم عقب نمی کشیم چرا که اینها حقوق و مطالبات مردم است.

شاهین زاده با تاکید بر اینکه در اجرای کار کیسون نه عزم و نه اراده ای ملاحظه می شود، تصریح کرد: دو شهر در کل کشور قراردادهای مشابه و پایه فاینانسی یکسانی در بین پروژه های قطار شهری 9 کلانشهر دارند که کرج و اهواز هستند و سرنوشت هر دو طرح یکی است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری اهواز در پایان افزود:  این پروژه سال 95 کلید خورد اما مگر چقدر تجربه داشتند که بداند چه اتفاقی می افتد و هر مدیری در زمان خودش بهترین تصمیم  را گرفته اما من اعتقاد دارم فاینانس کلاه گشادی است که بر سر مردم اهواز و کرج گذارده شد.

 

 

 

 

 

 

 

خبرنگار: مهدی ربیع

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شهرداری مترو اهواز کلاهبرداری استانداری خوزستان کیسون برنا خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۱۲۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود

 قشلاقی در جلسه ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات بحران هشترود درباره ورود فاضلاب شهری به داخل رودخانه شهر چایی (سراسکند چایی و دامناب چایی) این شهرستان هشدار داد و آن را تهدیدی برای محیط زیست دانست.

وی افزود: متاسفانه آبفای هشترود طرح پیشرفته فاضلاب را تکمیل نمی‌کند و پساب‌های ریخته شده به رودخانه شهر موجب بروز بیماری در فصل تابستان و بوی بد می‌شود.

وی اضافه کرد: آب و فاضلاب شهری هم باید در اجرای طرح فاضلاب مدرن شهری اقدامات لازم را انجام دهد و این طرح را هرچه زودتر به اتمام برساند تا مردم مجبور به هدایت فاضلاب‌های خانگی خود به داخل رودخانه نشوند.

فرماندار هشترود گفت: با توجه به اینکه حریم و بستر رودخانه‌های هشترود مشخص نیست اداره امور منابع آب هم باید ترتیبی اتخاذ کند که در اسرع وقت هم حریم و هم بستر رودخانه‌های شهرستان معین شود.

قشلاقی گفت: مشخص نبودن بستر رودخانه‌های داخل شهر و حتی خارج از شهرستان باعث تعرض افراد به این مناطق شده و در صورت بروز سیل و خسارت باید خسارت جبران ناپذیری به افراد خسارت دیده پرداخت شود در صورتی که اصلا حق آنها نیست.

پورصادق شهردار هشترود هم تجهیز آتش نشانی این شهر را خواستار شد و گفت: خودرو‌های آتش نشانی این شهرستان نیاز به تعمیر دارند و در صورت بروز حادثه همزمان در شهرستان با مشکل رو برو خواهیم شد.

وی افزود: با توجه به اینکه بیشتر محلات شهر قدیمی هستند و خودرو‌های سنگین آتش نشانی نمی‌توانند وارد آن مناطق شوند از این رو درخواست تجهیز آتش نشانی را به خودرو‌های سبک از جمله نیسان و موتور داریم تا بتوانیم در صورت بروز حادثه خدمات به مردم بدهیم.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • ◄ تاکید بر احداث، توسعه و تکمیل پایانه ها و پارکینگ های شبکه مترو تهران + عکس
  • طلب ۱۰۰ میلیارددلاری صندوق توسعه ملی از دولت‌ها
  • پروژه قطار شهری اصفهان-نجف‌آباد آماده کلنگ‌زنی است
  • شوراهای اسلامی در احصاء مطالبات مردم و ارائه راهکار برای رفع چالش‌ها پیشگام باشند
  • صندوق ‏توسعه ملی برای رفع عقب‌ماندگی در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر پیشگام می‌شود
  • ◄ متروی قم در پیچ ؛ واگن 6 میلیاردی به 51 میلیارد رسید!
  • کلاهبردار ۶۰ هزار دلاری در مترو تهران به دام افتاد
  • اجرای بیش از ۴ کیلومتر حفاری تونل خط چهار مترو مشهد
  • ضرورت تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود
  • لزوم تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود