Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

مدیرعامل شرکت کیسون گفت: تکمیل پروژه متروی اهواز به بیش از ۱.۱ میلیارد دلار نیاز دارد که در صورت پرداخت سالانه حدود ۳۰۰ میلیون دلار این پروژه چهار ساله تکمیل می‌شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، گیتی سیف الهی مقدم بیان کرد: طبق توافقات صورت گرفته شهرداری اهواز و دولت هرکدام باید ۵۰ درصد هزینه ساخت پروژه قطار شهری را پرداخت می‌کردند اما هیچکدام در این مورد موفق نبودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: با تجهیز کارگاه از سوی این شرکت می بایست پروژه در همان چهار سال اول به بهره برداری می‌رسید، اما به دلیل کمبود اعتبار به نتیجه‌ای نرسیده است.

طلب ۱۰ هزار میلیارد ریالی

وی درخصوص طلب این شرکت از قطار شهری اهواز افزود: بخشی از مطالبات ما از کارفرما به دلیل تغییر در پروژه و احداث ایستگاه‌های مترو در زیر زمین است؛ مبلغ اعلام شده به شورای عالی فنی از سوی شرکت کیسون ۱۰ هزار میلیارد ریال است.

مدیرعامل شرکت کیسون گفت: قرارداد منعقد شده با شرکت کیسون به صورت EPC (مهندسی، ‬تدارکات‬ و‬ اجرا) ‌، ‬ به اضافه فاینانس است، درواقع این شرکت باید فاینانسور معرفی می‌کرد و اخذ بقیه مجوزها با کارفرما بود، تاکنون چند بار فاینانسور از کشور چین معرفی کردیم اما مجوزهای لازم در این خصوص گرفته نشده است.

سیف الهی مقدم بیان کرد: در سه سال گذشته یکهزار و ۱۲۰ میلیارد ریال بودجه به شرکت کیسون داده شده که ۶۵۰ میلیارد ریال آن اوراق خزانه بوده و با کسر ۲۰ درصد تنزیل از این اوراق، ۱۸۰ میلیارد ریال آن کسر شد.

وی افزود: اعتباراتی که کارفرمای پروژه قطار شهری اهواز به شرکت کیسون داده به اندازه‌ای کم است که توان پرداخت حقوق کارکنان این مجموعه را نداریم و حتی چند پرداختی آخر با نظارت خود کارفرما به طور مستقیم به حساب کارکنان واریز شده است، هر ماه مبلغی حدود ۱۰ میلیارد ریال به بدهی ما به کارکنان افزوده می‌شود.

ناچار به کوچک کردن کارگاه هستیم

وی با اشاره به ناچیز بودن بودجه پروژه قطار شهری اهواز افزود: با این شرایط ناچار به کوچک کردن کارگاه هستیم اما اگر شرایط بهتر شود و پروژه مجدد راه اندازی شود از همین کارگران برای انجام کار دعوت به همکاری می‌شود.

مدیرعامل شرکت کیسون درخصوص خبر اخراج تعدادی از کارگران پروژه قطار شهری اهواز بیان کرد: پروژه مترو اکنون تعطیل است و در عمل کاری صورت نمی‌گیرد؛ این امکان برای شرکت کیسون وجود داشت که از همان ابتدا با تمام کارگران تسویه حساب کند اما در این سال‌ها تلاش کرد تا این افراد را حفظ کند؛ تنها دلیل تعدیل نیرو در این پروژه مشکلات مالی است.

سیف الهی مقدم با اشاره به اینکه کارفرما به درخواست‌های ما پاسخ نداده است گفت: سرانجام پس از سال‌ها اختلاف این پروژه ‌ به شورای عالی فنی ارسال شده که امیدواریم سریع‌تر در این خصوص تصمیم گیری شود.

وی یادآور شد: طبق مصوبه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید مقرر شد مبلغ چهار هزار میلیارد ریال اعتبار و ملک در قبال تضمین به شرکت کیسون بدهند تا مجدد کار آغاز شود.

مدیرعامل شرکت کیسون بیان کرد: شرکت کیسون، پروژه قطار شهری اهواز برای اتمام، به اهتمام جدی دولت و شهرداری نیاز دارد.

بنابراین گزارش پیش از این برخی مدیران و مسئولان خوزستانی از آنچه بدعهدی شرکت کیسون در قابل پروژه قطار شهری اهواز بیان کردند به شدت گلایه داشتند. استاندار خوزستان چندی پیش درخصوص آخرین وضعیت پروژه مترو اهواز گفت: پیمانکار این پروژه تعهدات بسیاری داده بود اما تاکنون به بیشتر آنها عمل نکرده است.

رییس شورای اسلامی شهر اهواز نیز گفت: شرکت کیسون مدعی طلبی بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد ریال شده که البته در کمیته فنی خوزستان مورد تایید قرار نگرفت؛ طبق قرارداد، کمیته داوری این پرونده در خارج از کشور ‌‬ قرار دارد اما توافق شد در کمیته فنی استان مورد بررسی قرار گیرد، شورای چهارم شهر، زیر بار ادعای پیمانکار نرفت و این مساله بدون تعیین تکلیف باقی ماند.

عملیات اجرایی مترو اهواز بهمن سال ۸۵ آغاز شد اما پیشرفت این پروژه پس از گذشت بیش از ۱۳ سال هنوز کمتر از ۳۰ درصد است.

پروژه متروی اهواز از نیروگاه زرگان در شمال شرقی اهواز شروع می‌شود و پس از عبور از میدان‌های اصلی شهر، در منطقه بقایی در جنوب غربی اهواز به انتهای مسیر خود می‌رسد. طول این مسیر بر اساس مصوبه شورای عالی ترافیک کشور ۲۳ کیلومتر و شامل ۲۴ ایستگاه است. این پروژه به ۲ گام دسته بندی و گام نخست آن از فرودگاه تا مصلا با ۶ ایستگاه تعیین شده است.

پروژه قطار شهری اهواز از اواخر پارسال تاکنون به دلیل مشکلات مالی به حالت تعطیل درآمده است.

به گفته معاون عمران و توسعه شهری وزارت کشور پروژه متروی اهواز نسبت به سایر کلانشهرها عقب است و تا زمانی که اختلافات موجود در این پروژه رفع نشود نمی‌توان زمانی برای افتتاح آن پیش بینی کرد.

کارکنان پروژه قطار شهری اهواز بیش از ۱۶ ماه حقوق از شرکت کیسون طلب دارند و تاکنون چندین بار باحضور مقابل شهرداری و قطارشهری اهواز تجمع کرده اند.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۹۵۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در ۱۴۰۲

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون گفت: با تکمیل ۲۲ پروژه با اعتبار حدود ۸۳۷ میلیارد ریال، گام‌های مؤثری به‌منظور پایداری تولید در سال ۱۴۰۲ برداشته شد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون، قباد ناصری با بیان اینکه ۲۲ پروژه با اعتبار حدود ۸۳۷ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ تکمیل شد، بیان کرد: ۱۱ پروژه دیگر با اعتبار ۶۸۹ میلیارد ریال در حال اجراست و به‌زودی بهره‌برداری می‌شوند. همه زیرساخت‌های موردنیاز در بخش عملیات و مسئولیت اجتماعی رضایت‌بخش ارزیابی می‌شوند و امیدواریم دیگر پروژه‌های مرتبط با تولید نیز به‌زودی تکمیل شوند.

وی جابه‌جایی خطوط لوله چاه‌های نزدیک به روستاهای همجوار، ایمن‌سازی روستاهای همجوار، احداث دیوارهای حائل، احداث یا بهسازی جاده‌های دسترسی، حفاظت فیزیکی از تجهیزات و کالاهای شرکت، مقاوم‌سازی سازه‌های حامل، استقرار یا جابه‌جایی جرثقیل‌های فرآیندی، احداث فونداسیون ماشین‌آلات فرآیندی و تأسیسات فرآورشی، احداث، تخریب و بازسازی پل‌های مواصلاتی، محوطه‌سازی، احداث گودال‌های جمع‌آوری و ساخت مخازن را از مهم‌ترین اقدام‌های انجام‌شده به‌منظور تضمین تولید پایدار شرکت در سال ۱۴۰۲ برشمرد.

محمد نوری ممبینی، سرپرست امور مهندسی و ساختمان نفت و گاز مارون نیز گفت: احداث یا بهسازی مدارس، ترمیم مسیرهای دسترسی روستایی، احداث پل‌های دسترسی برای تسهیل کشاورزی و تردد دام و خودروهای روستائیان، زیرسازی و آسفالت خیابان‌های روستاهای همجوار تأسیسات به‌منظور عمل به مسئولیت‌ اجتماعی و خدمت‌رسانی به مردم از سوی امور مهندسی و ساختمان شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون انجام شد.

وی همچنین جایگزینی خطوط لوله فلزی با لوله‌های غیرفلزی بعضی چاه‌ها، رنگ‌آمیزی خطوط درون تأسیسات در مجتمع‌های صنعتی، احداث مخازن آب صنعتی در سه مجتمع، احداث خط لوله ۱۰ اینچ انتقال نفت نمکی کم‌فشار مجتمع صنعتی کوپال به مجتمع صنعتی شماره یک مارون، احداث حوضچه‌های استاندارد برای دفع سلج، توسعه سکوهای مواد شیمیایی، بهسازی فونداسیون‌های بتنی در تأسیسات، احداث دیوارهای پیش‌ساخته بتنی اطراف تأسیسات، محوطه‌سازی و آسفالت واحدهای عملیاتی و احداث بالگردنشین در واحدهای عملیاتی را از مهم‌ترین برنامه‌هایی دانست که برای سال ۱۴۰۳ در دستور کار امور مهندسی و ساختمان نفت و گاز مارون قرار گرفته‌اند.

دیگر خبرها

  • اعتبارات شهرستان‌ها کفاف تکمیل پروژه‌ها را نمی‌دهد
  • پروژه قطار شهری اصفهان-نجف‌آباد آماده کلنگ‌زنی است
  • تی‌بی‌ام خط ۲ متروی اصفهان تا یک ماه آینده به ایستگاه ابن‌سینا است
  • ◄ متروی قم در پیچ ؛ واگن 6 میلیاردی به 51 میلیارد رسید!
  • اختصاص ۸۲ میلیاردتومان اعتبار برای ساخت پروژه دفاع مقدس در گلستان
  • تخصیص ۱۵ میلیارد تومان اعتبار به پروژه آب داجیوند
  • تکمیل اسکله رو- رو امیرآباد ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در ۱۴۰۲