Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-08@19:27:35 GMT

اظهارات یکی از کارگران پروژه قطار شهری اهواز

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۲۵۶۲۱۹

اظهارات یکی از کارگران پروژه قطار شهری اهواز

تین‌نیوز |

جمعی از کارگران شرکت کیسون پیمانکار پروژه قطار شهری اهواز در ادامه اعتصاب حدود 9 روزه خود، صبح امروز(11 مردادماه) باز هم با تجمع مقابل درب استانداری خوزستان، خواستار رسیدگی به مطالبات و پرداخت 12 ماه حقوق معوقه خود شدند.

فرامند هاشمی‌زاده معاون عمرانی استانداری خوزستان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا - منطقه خوزستان، در این زمینه اظهار کرد: شرکت کیسون، شرکتی مستقل است و نیروهای این شرکت، پیمانکاری هستند و بنابراین دولت در قبال پرداخت مطالبات و حقوق کارگران این شرکت تعهدی ندارد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اکنون سازمان قطار شهری شهرداری اهواز هیچ بدهی به کیسون ندارد و تا جایی که من اطلاع دارم مطالبات شرکت کیسون یا همه پرداخت شده‌اند یا در حال پرداخت هستند. بنابراین کارگران کیسون باید مطالبات خود را از این شرکت دریافت کنند .

معاون عمرانی استانداری خوزستان در خصوص وضعیت پروژه قطار شهری اهواز در صورت ادامه اعتصاب کارگران شرکت کیسون، عنوان کرد: به شرکت کیسون، در قبال کار پول پرداخت می‌شود همان‌طور که اگر پیمانکار مورد ظلم قرار گرفت می‌تواند به اداره کار مراجعه کند، کارفرما نیز همین حق را دارد .

یکی از کارگران شرکت کیسون نیز به نمایندگی از دیگر نمایندگان معترض در تجمع امروز به ایسنا گفت: از روز سه‌شنبه هفته گذشته تقریبا هر روز جلوی درب استانداری خوزستان تجمع می‌کنیم. حدود 12 ماه است که حقوق حدود 340 کارگر این شرکت به تعویق افتاده و هیچکس در این زمینه پاسخگو نیست .

وی ادامه داد: واقعا وضع معیشتی کارگران کیسون آن‌قدر در تزلزل است که زندگی خانوادگی بسیاری از ما از هم پاشیده است. از سه ماه پیش که از مدیر پروژه کیسون در اهواز به صورت مسالمت‌آمیز خواستار پرداخت مطالبات‌مان شدیم، دائما با وعده و وعیدهای واهی ما را فریب دادند .

این کارگر معترض همچنین عنوان کرد: واقعا کارد به استخوان‌مان رسیده است. در تجمع امروز یکی از کارگران قصد خودکشی داشت، حتی روی بدن خود بنزین ریخت که بقیه کارگران جلوی او را گرفتند. تا کی قرار است این وضعیت ادامه داشته باشد؟ شرکت کیسیون در این حدود 10 روز تجمع دائما کارگران معترض را به اخراج تهدید کرده است .

وی ادامه داد: کیسون به ما گفته است که هر کس از این وضعیت شاکی است، می‌تواند تصفیه حساب کند و برود و شرایط تصفیه حساب را این طور تعیین کرده که ابتدا 20 درصد کل مطالبات را پرداخت می‌کند و مابقی را هر چهار ماه یک بار به صورت قسط‌بندی پرداخت خواهد کرد. یعنی روشی کاملا ظالمانه را پیش روی ما گذاشته است .

این کارگر معترض همچنین گفت: واقعا نمی‌دانیم برای شکایت نزد کدام ارگان یا نهاد برویم. وضعیت معیشتی کارگران کیسون بحرانی است و روال رسیدگی به شکایات ما در اداره کار حدود سه ماه زمان می‌برد و دوندگی نیاز دارد. در حالی که در این وضعیت یک روز هم برای ما یک روز است. در این حدود 10 روز اعتصاب ما حتی یک بار هم استاندار یا مسئولان استانداری به میان ما نیامدند تا بگویند صدای ما را می‌شنوند .

وی ادامه داد: می‌دانیم که مشکلات ما زیاد است و استاندار واقعا مشغله‌های زیادی دارد ولی ما هم گوشه‌ای از مشکلات استان هستیم . اما کسی صدای ما را نمی‌شنود و در بگو و مگوها و اختلافات میان شهرداری و سازمان قطار شهری و شرکت کیسون، تنها ما کارگران هستیم که در حال خرد شدن هستیم و تاوان این اختلافات را ما می‌دهیم .

به گزارش ایسنا، استاندار خوزستان در آخرین بازدید خود از فاز اول پروژه قطار شهری اهواز در 17 تیرماه امسال با انتقاد از تاخیر در اجرای پروژه قطار شهری اهواز و خلف وعده پیمانکار پروژه در زمان تعیین‌شده برای تحویل پروژه مذکور ، تصمیم‌گیری برای خلع ید شرکت کیسون(پیمانکار این پروژه) را به زمانی دیگر موکول کرد .

شریعتی در این بازدید در خصوص تعویق 11 ماهه حقوق کارگران پروژه قطار شهری اهواز تصریح کرد: البته این موضوع باید از پیمانکاران پروژه سوال شود. زیرا قانون راه و روال پیگیری چنین مساله‌ای را مشخص کرده است. درست است که من نفر اول استان هستم، ولی این امر به معنای این نیست که نفر اول استان در هر کاری دخالت کند. سازوکار هر کاری قانون است .

استاندار خوزستان ادامه داد: البته فشارها و توصیه‌ها و تاکیدات خود را به پیمانکار پروژه قطار شهری اهواز برای بحث تامین و پرداخت حقوق پرسنل و کارگران این پروژه حتما انجام خواهم داد اما قانون هم سازوکاری برای این کارگران پیش‌بینی کرده است. اگر این کارگران از عدم پرداخت مطالباتشان شکایت کنند قطعا اداره کار نیز بازرسان خود را اعزام خواهد کرد، البته باید در نظر گرفت که کارگران هم نمی‌خواهند که اخراج شوند و کار خود را از دست بدهند .

شریعتی افزود: حتما بر بحث پرداخت حقوق کارگران و پرسنل این پروژه تاکید خواهم کرد. با گشایشی که اکنون در این پروژه صورت گرفته و تامین اعتبارات و حرکت این پروژه ان‌شاءلله مشکل حقوق کارگران و پرسنل این پروژه نیز حل خواهد شد .

همچنین هوشنگ خندان‌دل معاون عمرانی وزارت کشور در آخرین سفر خود به خوزستان در ششم مردادماه امسال با ابراز نارضایتی از روند پیشرفت پروژه قطار شهری اهواز، گفت: اگر وضعیت فعلی پروژه مترو اهواز ادامه یابد، حتما نسبت به تغییر پیمانکار پروژه اقدام می‌کنیم و شهرداری اهواز هرچه زودتر تکلیف خود را با پیمانکار قطار شهری مشخص کند.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۵۶۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیحات زاکانی درباره پرداخت ودیعه به برخی از مدیران شهری

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، علیرضا زاکانی؛ شهردار تهران درباره حواشی لیست منتشر شده از تخصیص وام به مدیران شهرداری برای مسکن گفت: سازمان‌ها و مجموعه‌های مختلف خانه سازمانی برای استقرار مدیران خود دارند اما شهرداری تهران فاقد خانه سازمانی برای مدیران است. به همین جهت در دوره‌های قبلی املاک شهر را به ثمن بخس و بعضاً با تخفیف 50 درصدی به مدیران می‌دادند و این اتفاق مصداق کامل بی‌عدالتی بود.

بیشتر بخوانید: واکنش چمران به ودیعه میلیاردی به برخی مدیران شهرداری تهران

وی با بیان اینکه لازم است برای برخی از مدیران شهرداری که از شهرستان به تهران می‌آیند مسکن تهیه شود، افزود: در این دوره ما به جای آنکه برخی از زمین‌ها و املاک شهرداری را در اختیار مدیران قرار دهیم به آنان وام با درصد سود بانکی دادیم. برای پیشبرد این کار مقدمتاً به مدیران ودیعه دادیم و سپس آن را تبدیل به وام کردیم‌. آنان نیز قسط‌های این وام را پرداخت می‌کنند.

شهردار تهران در پایان تاکید کرد: اختصاص برخی از املاک و خانه‌ها به مدیران شهرداری که در دوره‌های پیشین صورت می‌گرفت امری ناعادلانه بود اما ما به این سمت نرفتیم و سعی کردیم به جای این کار برای مدیران شاغل در شهرداری که فاقد مسکن بودند وام با بهره بانکی تهیه کنیم اما متاسفانه این موضوع با بی‌انصافی در رسانه منعکس شد. در حالی که واقعیت چیز دیگری بود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229903 برچسب‌ها علیرضا زاکانی

دیگر خبرها

  • نصب ایستگاه‌های ‌خط‌ اول BRT اهواز تا خردادماه
  • توضیحات زاکانی درباره پرداخت ودیعه به برخی از مدیران شهری
  • پروژه قطار شهری اصفهان-نجف‌آباد آماده کلنگ‌زنی است
  • ماجرای پرداخت ودیعه به برخی از مدیران شهری چه بود؟
  • سهم ۴درصد بیمه مشاغل سخت و زیان آور کارگران شهرداری پرداخت شود
  • ◄ متروی قم در پیچ ؛ واگن 6 میلیاردی به 51 میلیارد رسید!
  • مدیرعامل جدید شرکت توزیع نیروی برق اهواز معارفه شد
  • قطار ۵ستاره تابستان امسال به همدان می‌رسد
  • آغاز عملیات آسفالت معابر کوی نورد اهواز
  • برگزاری جشن کارگری شهرداری سمنان با نام «سپاس کارگر»